Princ Harry i Meghan Markle sinoć su gledali hokejašku utakmicu NHL-a na kojoj je vojvoda od Sussexa ispustio prvi pak - baš kao što je to prije dva deseteljeća učinila njegova baka, kraljica Elizabeta II, piše Daily Mail.

Princ Harry i Meghan Markle gledali hokejašku utakmicu NHL-a
Vancouver Canucks / Ferrari / Profimedia 

Harry i Meghan utakmicu su gledali iz VIP lože u Rogers Areni, a kamere su ih u jednom trenutku uhvatile kako izmjenjuju nježnosti.

Par je strastveno navijao, a kada su Canucksi pobijedili, Harry je skočio, dok je Meghan odložila čašu s vinom kako bi oboje mogli zaplesati i proslaviti pobjedu uz hit Simple Mindsa ‘Don't You Forget About Me’.

Supružnicima je društvo pravio Markus Anderson, Meghanin prijatelj iz Toronta dok su snimali seriju ‘Suits’. Anderson je poznat i po tome što je pomogao organizirati prvi spoj Meghan i Harryja u Londonu.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se kako je odbjegli kraljevski par riješio sve nesuglasice u braku, ako ih je uopće i bilo. Naime, nedavno se šuškalo da imaju bračnih problema.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Strani mediji pisali su da su oboje uzeli odvojeno vrijeme za sebe u nadi da će obnoviti svoju vezu nakon što su obiteljske drame utjecale na njihov brak.