Da politika i glazba mogu ići zajedno dokazali su poznati političari koji su pozirali s hrvatskim pjevačicama ili su uživali na njihovim koncertima.

Maras i Beljak pozirali s Indirom Levak

Bivši političar Gordan Maras nedavno je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Indirom Levak. Oboje su šetali svoje pse, Bonga i Blue.

Noćni šetači. Blue & Bongo, Indira & Gordan’, napisao je poduzetnik.

Nije se samo Maras družio s Indirom. Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, pozirao je s njom u Samoboru početkom listopada.

Svijet voli pobjednike... Ali niti nas baš ne mrze, uglavnom’, napisao je u opis zajedničke fotografije.

Borut Pahor i Severina na aerodromu

Bivši slovenski predsjednik Borut Pahor sredinom studenog objavio je fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Severinom koju je sreo na aerodromu u Frankfurtu.

Sinoć sam na frankfurtskom aerodromu sreo Severinu, veselu i nasmijanu kao i uvijek. Pozvao sam je da gostuje u mom podcastu i želim vjerovati da će biti na snimanju početkom sljedeće godine. To bi bilo divno. Mislim da je prilično zainteresirana. Ah, prekrasno’, napisao je.

Bernardića očarala Ana Uršula Najev

Splitska glumica i pjevačica Ana Uršula Najev početkom godine pjevala je na Korčuli, gdje ju je slušao Davor Bernardić

Davor Bernardić na nastupu Ane Uršule Najev na Korčuli
Instagram 

Političar je na Instagramu objavio snimku na kojoj Ana Uršula na pozornici pjeva pjesmu ‘Stine’ Olivera Dragojevića. Čini se kako je Bernardića očarala zgodna glumica, odnosno njezin glazbeni talent.