Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, na Facebooku je opleo po predsjedniku SDP-a, Peđi Grbinu.

Vidio sam sada Alexa Brauna na Iblerovom trgu. Valjda ide u SDP Hrvatske. Žali Bože novaca. Parsto tisuća Eura sprženo na Peđu Grbina i njegov osobni PR, a njemu ne mogu pomoći ni Gandalf the Grey ni Master Yoda zajedno da postane premijer’, napisao je na Facebooku.


Ovo nije prvi put da ga je prozvao.

‘Znate kako znam da Grbina neće podržati Možemo. Jednostavno zato što niti SDP Hrvatske ne vjeruje u njega pa kako će ga onda podržati Možemo. Jeste li negdje čuli da netko iz vodstva SDP-a govori da će Grbin biti premijer? Ja nisam. Niti ćete čuti. Dođe mi ga žao jer su čak i za Bernardića neki to govorili. Za Grbina nitko. Baš nitko’, napisao je nedavno.


Inače, Maras se više ne bavi politikom te je postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine.

Dragi moji, život je nepredvidiv. Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje. Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku’, napisao je tada i dodao:


‘Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!’.