Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, na Facebooku je objavio fotografiju iz noćne šetnje, a društvo mu je pravio pas Bongo.

Zimske noćne šetnje sa Bongom su super za razbistriti glavu i postaviti pred sebe nove izazove. Pun sam planova i energije. Na one kojima nitko ne može pomoći neću gubiti vrijeme. Samo pozitiva brate!’, stavio je u opis objave.


A koliko je vezan za svog psa pokazao je više puta na društvenoj mreži.

Bongo danas slavi 3. rođendan. Rastu djeca, izrastao je i on. Prekrasan i dobar pas. Torta je od mesa. Njemu miriše super, a meni baš i ne. Ravnopravni član naše male obitelji! Desno slika je dan kada nam je došao, a lijevo dvije i pol godine kasnije’, napisao je nedavno.


Inače, Maras se više ne bavi politikom te je postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine.

‘Dragi moji, život je nepredvidiv. Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje. Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku’, napisao je te dodao:


‘Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!’.