Gradonačelnik Sinja Miro Bulj na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s pjevačemMiroslavom Škorom.

Večeras na otvaranju adventa u Gradu Sinju nastupa moj imenjak Miroslav Škoro’, napisao je.

Škoro je bivši političar, a kad je u pitanju njegov privatni život, više od 30 godina je u braku sa suprugom Kim Ann. Oboje su ranije u intervjuu za Story progovorili o svom braku i odnosu.

Miroslav Škoro i Kim Ann Škoro u braku su više od 30 godina
Goran Čižmešija 

'Tajna našeg uspješnog braka je u toleranciji i komunikaciji. Puno razgovaramo i pronalazimo kompromis. Ako nema kompromisa i razgovora, nema ni smisla živjeti zajedno. Mislim da ne postoji pravi recept za uspješan brak. To mogu povezati s receptom za čobanac. Ako vama dam recept, budite sigurni da to jelo vama i meni neće ispasti jednako. Nijanse su te koje odlučuju', rekao je glazbenik, a Kim Ann je dodala:

Miroslav Škoro i Kim Ann Škoro u braku su više od 30 godina
Goran Čižmešija 

'Moram priznati da tijekom svih ovih godina nije bilo teško biti Mirina supruga. On i ja imamo jako slična razmišljanja i sklopove u glavi. Možda bi netko drugi imao problem s njim i njegovim karakterom, ali vjerujte, ja nemam. Uzajamno se poštujemo. Nikada ne bih mogla nešto loše napraviti da ga povrijedim. Ne smije se prijeći granica poštovanja jer kad se jednom prijeđe, ništa više nema smisla’.