Princ Harry opet se našao u fokusu javnosti. Naime, glumac i komičar Paddy McGuinness izjavio je da je Harry jednom prilikom potrgao sliku svoje pokojne bake, kraljice Elizabete II., tijekom ‘divljeg tuluma’, piše Daily Mail.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Profimedia 

Zvijezda Top Geara tvrdi da je izlazio s njim i brojnim poznatim ‘facama’ te da je jedne noći vidio princa kako sa zida uklanja sliku kraljice kako ga ne bi mogla promatrati dok se zabavlja u klubu u Londonu.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Profimedia 

McGuinness je sve ispričao u jednom podcastu i dodao da ga je princ Harry grlio i ljubio prije nego je potrgao sliku kraljice ‘kako ona to ne bi gledala’. Klub je, kaže, imao tajna vrata kroz koja su ulazile i izlazile slavne osobe.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Nije tajna je Harry u mladosti bio poznat po ludim zabavama, a ranije je priznao da je koristio droge. Rekao je da je bio toliko izbezumljen zbog smrti svoje majke, princeze Diane, da se okrenuo teškom opijanju i uzimanju droga, uključujući kokain, kako bi se nosio s tugom.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ja sam se okrenuo jakom piću jer sam htio umrtviti emocije i odvratiti si pažnju od toga. Također sam, znate, koristio i droge’, otkrio je u intervjuu s Andersonom Cooperom u emisiji ‘60 Minutes’ i priznao da je pušio travu i uzimao kokain jer se osjećao ‘beznadno i izgubljeno’ u svojim kasnim 20-ima.