Književnica Vedrana Rudan je na svojoj stranici Rudan.info objavila tekst pod nazivom ‘Mi smo dečki ki klečimo stojećki’, u kojem se raspisala o muškarcima koji kleče i mole na trgovima hrvatskih gradova.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Možda se zna, ne pratim, tko plaća hrvatske muže koji već mjesecima kleče po hrvatskih trgovima i tako se “bore” protiv abortusa, predbračnog se*sa, za ćudoredno oblačenje žena… Živimo u demokratskoj katolibaniji pa je kod nas sve i dozvoljeno i normalno ali bi se neka unaprijed zadana pravila ipak trebala poštivati. Kad dečki već igraju igru. Ne kužim se previše u nogomet ali sam čula da nogometaši ne smiju igrati rukom, košarkaši ne smiju igrati nogom, hokejaši se ne smiju mlatiti palicama… Dečki se čitav život igraju, počinju kur***em a završavaju… Kako tko. Zašto su toliko opsjednuti svojim ku***ma i zašto sebe prije svega doživljavaju kao nosače ku**a ne znam ali tko o čemu oni o se*su, ku**u, “čednosti”, ženskoj, “abortusu” koji ima neke veze s njihovim ku**em, ali da bi ih baš tako trebao opsjedati…’, započela je objavu.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Kako bilo, hrvatski klečavci koji su nekim čudom zaobilazili Rijeku, moj grad, danas su se i ovdje ukazali. Sigurna sam da nad njima bdije dragi Bog, ipak je on muško, djevici Mariju boli ku**c za dress kod o kome oni trkeljaju, ona je uglavnom u toplesu. Taj dragi Bog, ta muškarčina je danas prema riječkim klečavcima bila milosti nepuna. Umjesto da njihovo prvo riječko klečanje blagoslovi sunčanim, blještavim danom na njih je izlio potop toliko tipičan za Rijeku. Vjerujem da njihovi sponzori prate prognozu pa su ovaj nastup mogli odgoditi ali znam i da se njihovim sponzorima je*e za zdravstveno stanje klečavaca pa su ih pustili pod vodu. I dogodilo se neoprostivo. Katolikonogometaši su danas u Rijeci igrali rukama, katolikokošarkaši nogama a katolikohokejaši nisu odložili palice. Dečki, klečavci molili su se za ono za što se već mole, pretpostavljam za desetak eura, stojećki’, napisala je u nastavku.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Čujte, jeste li vi normalni? Koji vam je ku**c? Od nas žena tražite da poštujemo tolika pravila, mi tako krhke i tako slabe i tako sklone skretanju s pravog puta, a vi katolički, hrvatski muži čvrsti kano klisurine niste danas bili u stanju klečati za svoje ideale nego ste podlo izračunali da će vam ku**c, ono jedino što mislite da vas čini bitnima, izdahnuti ako se malo smoči. Je*ote! Za što se vi molite? Za čednost hrvatskih djeva ili za svoj suh ku**c? Kako bilo, Rijeka vam je danas poslala poruku. Odje*ite iz našeg grada jer ćete i vi i vaše molitve možda ostati suhog ku**a samo ako budete klečali stojećki. Ili… Ovo je grad u kome stalno pljušti. Neka vam oni koji vas plaćaju bar kupe uniformu za riječke nastupe. Navucite na sebe ogromne kondome. Sebe i svoj ku**c ćete zaštititi od vlage i upale prostate’, dodala je, a potom zaključila:

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Možda ja ne kužim ku**a tebe. Družba koja vas uporno po snijegu i ledu šalje da klečite po hladnim hrvatskim ulicama ovu akciju drži najefikasnijom katoliko kontracepcijom. Svi koji ubuduće budu u Rijeci i diljem Lijepe naše klečali bez zaštite smanjit će broj abortusa na minimum. Tko može je*ati smrznuta kur**a? Zapravo, svi smo mi Hrvati budale. Hrvatski će klečavci klečanjem po nemogućim uvjetima postati sterilni. Nestat će Hrvata i Hrvatica. Je*ote! Konačno mi je došlo iz du*eta u glavu. Njihovi sponzori su četnici’.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Vedrana Rudan je inače poznata po tome da u intervjuima i svojim tekstovima bez dlake na jeziku dijeli svoje stavove o određenim temama, a mnogi su oduševljeni njezinim načinom pisanja.