Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, na Facebooku je objavio lažne profile koji koriste njegove fotografije.

Skoro svaki dan mi netko pošalje poruku da je pronašao jednog od mnogih mojih blizanaca... Izbori se bliže, bit će tu još svašta’, napisao je.

Ne obaziri se Krešo..... bolesnici se hrane takvim forama...’, ‘Baš vas vole, nema druge...’, ‘A bar si popularan’, komentirali su pratitelji.

Inače, ovaj političar godinama je u braku sa suprugom Nikolinom, a u travnju prošle godine objavio je fotografiju na kojoj poziraju zajedno.

SREBRNI PIR POZNANSTVA. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali.. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpjeti četvrt desetljeća, ali čuda se događaju’, napisao je tad.