Bivši predsjednik HDZ-aTomislav Karamarko, na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima, koji su također poznati hrvatskoj javnosti.

Prijatelji zajedno. Napokon… Zlatko Hasanbegović, Željko Glasnović i moja malenkost’, napisao je.

Pratitelji su ih pohvalili.

Dobra ekipa’, ‘Lijepo vas je vidjeti na okupu nakon dužeg vremenskog perioda’, ‘Izvrsna trojka, trebate nam u politici, pod hitno!!!’, neki su od komentara.

Inače, Karamarko je u posljednje vrijeme postao aktivan na Facebooku, a ranije je objavio fotografije hrpe smeća koje se navodno nalazi u njegovoj ulici nedaleko od hotela Sheraton u centru Zagreba.

Tomašević je uporan u svom neredu i smradu. Žalosno je da se i mi privikavamo i postajemo ravnodušni. No neki dan me “štrecnulo” pitanje prijatelja iz Ljubljane - Hej što se događa sa Zagrebom? Nikad prljaviji… Što odgovoriti? Evo prizora iz moje ulice, stotinjak metara od Sheratona. Gledam ovo svaki dan već tjednima. Ne bih htio biti otrcan, ali… P.S. tu je i nekakva fotelja. Nadam se, namijenjena Tomaševiću, kreatoru nereda i nerada. Ideološko smeće, materijalizirano kroz ovakve prizore, odredilo je karakter Zagreba i cijele Hrvatske. Do kada…?’, napisao je tad.

Tomislav Karamarko je bivši predsjednik HDZ-a
LUKA STANZL/PIXSELL 

Kad je u pitanju njegov privatni život, od 2015. je u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu. Bivši predsjednik HDZ-a ranije je bio u braku s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu.