Supruga Donalda Trumpa (77), Melania Trump (53), ovih dana proživljava teške trenutke, nakon što je preminula njezina majkaAmalija Knavs. I dok su Melanijini roditelji poznati javnosti, mnogi ne znaju da bivša prva dama SAD-a ima stariju sestru koju godinama 'skriva'.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Brynn Anderson / UPI / Profimedia 

Tko je sestra Melanije Trump?

Ona je Ines Knauss, rođena je 1968. i ima 56 godina. Baš kao i njezina mlađa sestra, odrasla je u malom slovenskom gradu Sevnici. Ona i Melania zajedno su se prvo preselile u Ljubljanu, gdje su pohađale srednju školu i sanjale o radu u modnoj industriji.


Njihova majka Amalija radila je u tvornici tekstila pa je ljubav prema šivenim, ručno rađenim komadima odjeće prenijela na svoje kćeri
. Početkom 90-ih sestre su se preselile u Milano gdje je Melania dobila priliku okušati se kao model, dok je Ines maštala o karijeri modne dizajnerice.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Zak BENNETT / AFP / Profimedia 

No pokazalo se da nisu obje uspjele u svom naumu. Starija sestra Ines jednostavno nije bila toliko uporna i odlučna kao njezina sestra.

'Stvarno se željela baviti modom, ali nije znala kako se probiti. Nije bila kao ostale djevojke tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i vrlo blaga’, rekao je fotograf Ale de Basseville koji ih je poznavao u to vrijeme.

Ines je nastavila pratiti Melaniju pa se s njom preselila u New York, gdje i danas živi u luksuznom stanu koji je u Trumpovom vlasništvu. Bavi se umjetnošću, a sama Melania je na društvenoj mreži X objavila neke od njezinih ilustracija.

Osobe bliske Melaniji kažu kako su sestre jako povezane, a Ines opisuju kao divnu i iznimno kreativnu osobu.