Bivši ministar financijaZdravko Marić pojavio se u Lisinskom na koncertu Teške industrije koja je proslavila 50 godina karijere. Društvo mu je pravila supruga Nataša, a par je bio odlično raspoložen.

Zdravko Marić sa suprugom Natašom u Lisinskom na koncertu Teške industrije
MARKO PRPIC/PIXSELL 

Marić je pozirao sa izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatkom Dalićem, koji je također uživao na koncertu sa suprugom.

Zdravko Marić i Zlatko Dalić u Lisinskom na koncertu Teške industrije
MARKO PRPIC/PIXSELL 

Podsjetimo, bivši ministar i njegova supruga upoznali su se u srednjoj školi, a zaljubili tijekom studiranja. Iako Marić rijetko priča o privatnom životu, u travnju 2020. osvrnuo se na njihovu ljubavnu priču.

'Znali smo se još iz srednje škole, ali nismo tada hodali, bili smo dio ekipe. Tek smo na faksu prohodali. To je bila jedna jako lijepa faza - bili smo prijatelji pa smo prohodali, a sada smo u braku i imamo predivnu obitelj i divnu djecu', ispričao je u podcastu BizCasting.

Zdravko Marić je bivši ministar financija
Tomislav Miletić/PIXSELL 

Njegovu suprugu, s kojom ima dvoje djece, rijetko smo viđali u javnosti i dok je on bio ministar jer se očito ne voli eksponirati. Ipak, kamere su ih nekoliko puta ‘ulovile’ zajedno na nekim utakmicama hrvatske rukomente reprezentacije ili na teniskim turnirima. Čini se kako supružnici dijele ljubav prema sportu.