Bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja, Alina Kabaeva (39), danas je većini poznata kao ljubavnica Vladimira Putina (70). Sada je procurila snimka u kojoj ona govori o muškarcu koji joj je osvojio srce. Mnogi su zbog njezinih izjava zaključili da je riječ o ruskom predsjedniku, piše Daily Mail.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Alinu su prije 15 godina na televiziji intervjuirali školarci. Ona je tada imala 24, a Putin 55 godina. Alinu su pitali je li upoznala svog ‘savršenog muškarca’. Sa smiješkom je priznala da jest.

Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Tko je on?’, upitala ju je jedna djevojčica.

Dobro si smislila ovo pitanje, bravo’, nasmijala se Alina i dodala: ‘Što se tiče straha od sreće, ponekad sam toliko sretna da se bojim biti toliko sretna. Naravno da ima nekih nedoumica...'

A tko je on?’, upitao ju je drugi školarac.

Čovjek, divan čovjek, veliki čovjek. Jako ga volim’, izjavila je bivša gimnastičarka.

Zatim je otkrila da mu je kao poklon kupila ‘lijep kaput s Aljaske, s krznom’. Zanimljivo je da je Putin ubrzo nakon toga viđen u jednom takvom kaputu.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Na pitanje: ‘Kad si zaljubljena, jesi li spremna oženjenog muškarca odvojiti od njegove obitelji’, Kabajeva je dala odgovor koji su mnogi shvatili kao indirektno priznanje veze s Putinom.

Ako ima problema u obitelji i muškarac gleda u drugu ženu i komunicira s drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već dogodio i da u toj obitelji svakako ne bi bilo ništa dobro’, poručila je.

Inače, Moskovskim medijima nije dozvoljeno pisati o navodnoj 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje djece koje par navodno ima

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Kabaeva se ne pojavljuje često u javnosti, a prošle godine je to bilo svega desetak puta, najčešće na nekim javnim, službenim događajima. U prosincu 2022. našla se u Sochiju, gdje je otvorila novi centar za gimnastiku.

Tada nije željela razgovarati o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo kolegicama gimnastičarkama.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Medijima je bila zanimljiva i Alinina pojava - već mjesecima se šuška da su se i ona i Putin podvrgnuli plastičnim operacijama pomlađivanja i zatezanja lica. Ruskinji su sada jagodice punije, usne veće, a lice joj je kao ispeglano bez ijedne bore.