Kanadski premijerJustin Trudeau čestitao je rođendan svojoj kćeri Elli-Grace koja je napunila 15 godina. Na Instagramu je objavio dvije zajedničke fotografije, jednu na kojoj je Ella-Grace djevojčica i drugu na kojoj je odrasla.

Sretan rođendan, Ella! Možda si sada puno viša, ali ćeš uvijek biti moja djevojčica... i uvijek ću jako ponosan na tebe’, napisao je u opis objave.

Justin Trudeau je kanadski premijer
Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Političar i njegova bivša žena imaju troje djece - 2007. dobili su sina Xaviera, dvije godine kasnije Ellu-Grace i 2014. najmlađeg sina Hadriena.

Justin Trudeau sa suprugom i djecom
Instagram 

Mnoge je iznenadilo kad je Trudeau prošle godine objavio da se nakon 18 godina braka razvodi od bivše televizijske voditeljice Sophie Gregoire Trudeau.

Justin Trudeau bio je u braku sa Sophie Gregoire Trudeau
Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia 

Pozdrav svima, Sophie i ja voljeli bismo podijeliti činjenicu da smo nakon mnogih suvislih i teških razgovora donijeli odluku o rastavi. Kao i uvijek, ostat ćemo bliska obitelj s dubokom ljubavi i poštovanjem jedno prema drugom i prema svemu što smo izgradili te što ćemo nastaviti graditi. Zbog dobrobiti naše djece, molimo vas da poštujete našu i njihovu privatnost. Hvala’, napisao je tad.