Melania Trump oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti. Mnogima je poznato da ona ima stariju sestru Ines, no jeste li znali da bivša prva dama SAD-a ima i polubrata?

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Zak BENNETT / AFP / Profimedia 

Naime, u travnju 2016. u magazinu GQ objavljeno je da Melania ima četiri godine starijeg polubrata Denisa Cigelnjaka kojeg njihov otac Viktor Knavs ne želi priznati, no za njega je sudskom odlukom do punoljetnosti plaćao alimentaciju.

Viktor je Denisa dobio s bivšom djevojkom, s kojom je prekinuo kad je saznao za trudnoću. Iako sina nikad nije priznao, sud je odredio da će alimentaciju plaćati do njegove 18 godine jer je DNK test potvrdio da je Denisov otac.

Denis Cigelnjak je polubrat Melanije Trump
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Nakon tog članka lokalna slovenska televizija kontaktirala je Denisa, koji živi u bivšem rudarskom gradiću Hrastniku, oko sat vremena udaljenom od Ljubljane. On je tad otkrio da, unatoč činjenici da nije upoznao oca i polusestre, nikad mu ništa nije nedostajalo.

Moja mama, tete i njihove obitelji pružile su mi sve, no to ne znači da nisam želio upoznati oca’, rekao je.

Denis Cigelnjak je polubrat Melanije Trump
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Viktor Knavs od njegove majke Marije tražio je da pobaci dijete.

Moja majka se nije složila s tim, željela me je zadržati. Bila je razočarana i nije željela ništa od njega, no moja baka ju je uvjerila da traži od njega alimentaciju. 18 godina me uzdržavao djed, jer je otac uporno zaboravljao plaćati alimentaciju, unatoč obavijestima suda’, ispričao je.

Pitam se kako netko može zanijekati vlastito dijete’, dodao je.

Denis Cigelnjak je polubrat Melanije Trump
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Tad je izjavio da bi volio upoznati oca i polusestre.

Kada se prašina oko američkih predsjedničkih izbora slegne, volio bih izaći sa svojim ocem i polusestrama na piće ili pizzu’, poručio je.

Mediji su 2017. pisali da Denis živi s partnericom Majom i njihovom kćeri Mimi u predgrađu Hrastnika. Kad je 2016. objavljen članak koji je otkrio da Melania ima polubrata, ona je burno reagirala.

Članak objavljen danas u GQ-u još je jedan primjer nepoštenih medija i njihovog neiskrenog izvještavanja. Julia Ioffe, novinarka koja se želi proslaviti, očito je imala plan kada je krenula na moju obitelj. Brojne su netočnosti u ovome članku, uključujući određene izjave o mojoj obitelji i tvrdnje o osobnim stvarima. Moji roditelji su privatne osobe i ne bi trebali biti predmet nepravednog nadzora gospođe Ioffe… Nadam se da će me mediji početi pošteno pratiti i poštivati privatnost moje obitelji’, napisala je među ostalim na Facebooku.