Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum godinama je u braku sa suprugom Fani, a par i njihovo troje djece žive na splitskim Mejama u luksuznoj vili. Njihovi susjedi su za Slobodnu Dalmaciju rekli da Fani svaki dan vozi djecu u školu i da viđaju Keruma te da oboje voze Mercedese.

Vila Željka Keruma
IVANA IVANOVIC/PIXSELL 

Njihova vila ima nadzorne kamere, što ne čudi s obzirom na to da su ih opljačkali prije 12 godina. Naime, lopovi su 2012. iz sefa navodno ukrali oko 1,8 milijuna kuna te nakit vrijedan više od 100 tisuća eura, pisali su tad domaći mediji. Provala se dogodila u noći sa subote na nedjelju, a supružnici nisu bili kod kuće u vrijeme provale.

Vila Željka Keruma
IVANA IVANOVIC/PIXSELL 

'Dva su načina kako ovo mogu komentirati – dobronamjerno ili zlonamjerno. Dogodila se pljačka, policija radi svoj posao i sreća je što nikoga nije bilo u kući. Moglo mi je stradati dite ili trudna žena… Ono zlonamjerno je što mi već rade svi. Ma kako se može slušati priča suside koju ni ne znam, bolesne žene, neke Vanje. A koji su to novinari koji napišu kako treba kriminalce počastiti jer su Keruma opljačkali. Dosta mi je, umoran sam od gadosti i podmetanja’, rekao je tad Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
Facebook 

Podsjetimo, on i Fani su prvog sina Franu dobili ožujku 2010, a kasnije su dobili i sina Zvonimira te kćer Eleonoru. Vjenčali su se 2013. u Rimu. Iz prvog braka Kerum ima još dvoje djece - kćer Nevu i sina Joška.