Knjiga ‘Rezerva’ princa Harryja definitivno je podigla prašinu u cijelom svijetu, a jedna od najbizarnijih ispovijesti u knjizi je ona o ozeblom penisu princa. Naime, Harry je tijekom ekspedicije na sjeverni pol 2011. patio od ozeblina na ušima, obrazima i penisu.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Profimedia 

Rekao je da je zbog ozeblina hodanje ‘teško’, a se*s ‘nemoguć’. Zatim je odlučio ozeblinu namazati kremom Elizabeth Arden Eight Hour, koju je njegova majka, princeza Diana, koristila za usne.

Isprobavao sam neke kućne lijekove, uključujući i onaj koji mi je preporučila prijateljica. Požurivala me da nanesem kremu Elizabeth Arden’, napisao je u knjizi.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Profimedia 

Svojoj prijateljici je rekao: ‘Moja mama je to koristila na svojim usnama. Hoćeš da to stavim na svoj penis?’, a ona mu je odgovorila: ‘Djeluje Harry, vjeruj mi’.

Princ je šokirao izjavom da ga je miris kreme podsjetio na majku u trenucima dok je mazao spolovilo te da je ozeblina prošla zahvaljujući kremi. Britanski mediji sad pišu da je prodaja kreme Eight Hour prošle godine porasla za nevjerojatnih 60%.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Gongora/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Eight Hour Cream Skin Protectant nedavno je bila u središtu pozornosti, ali nama je uvijek bila zvijezda. Javite ako ste bili obožavatelj ovog nagrađivanog proizvoda, prije nego što je (ponovno) postao poznat’, napisali su iz brenda aludirajući na ispovijest princa.