Premijerka Srbije Ana Brnabić trenutačno je u foksu javnosti nakon što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio da će ona biti kandidatkinja za predsjednicu Skupštine Srbije, piše Nova.rs.

Ana Brnabić je srpska premijerka
HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia 

Dakle, Ana Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije, kao ni članica Vlade’, rekao je Vučić novinarima.

Tko je partnerica Ane Brnabić?

Poznato je da je Brnabić pripadnica LGBTQ zajednice i već je 15-ak godina u vezi s atraktivnom liječnicomMilicom Đurđić. Navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji pisali su da su se upoznale u jednom gay klubu te su nakon toga nastavile kontakt.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
ANTONIO AHEL/PIXSELL 

Početkom 2019. dobile su sinaIgora kojeg je Milica rodila pomoću izvantjelesne oplodnje. S obzirom na to da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutačno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
ANTONIO AHEL/PIXSELL 

Inače, fatalna plavuša čak je uspjela očarati i holivudskog glumca Johnnyja Deppa. On je 2021. boravio u Beogradu, gdje ga je dočekao Aleksandar Vučić. Glumac je stigao na promociju animiranog serijala ‘Puffins Impossible’ u Beogradu, a na događaju su bile brojne poznate ‘face’, poput srpske premijerke Ane Brnabić i njezine partnerice Milice.

Johnny Depp, Milica Đurđić i Ana Brnabić 2021. u Beogradu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glumac je tijekom promocije sjedio upravo pokraj Milice i smješkao se. Prije početka ceremonije, srpska premijerka razgovarala je s Deppom, koji je, prema tvrdnjama prisutnih, bio oduševljen Milicom Đurđić, pisali su srpski mediji.