Mlađi bratKate Middleton, James Middleton, na Instagramu je otkrio da će njegova knjiga ‘Meet Ella: The Dog Who Saved My Life’ biti objavljena u rujnu ove godine. Knjigu je posvetio svojoj kujici Elli koja je početkom 2023. uginula s 15 godina.

'Jako sam uzbuđen što mogu objaviti da sam napisao knjigu o mojoj dragoj Elli. Mnogi od vas su me tijekom godina pitali bih li ikada napisao knjigu. Kad je Ella umrla, počeo sam zapisivati sve naše avanture i sjećanja kako bi se nosio s tugom. Zahvalan sam Elli koja mi je spasila život kad sam bio pomračen kliničkom depresijom, upoznala me s mojom ženom, dala mi je svrhu i bezuvjetno me voljela. Znam da mnogi od vas imaju svoju Ellu ili bi vam sada mogla trebati jedna i nadam se da će nam ova knjiga pomoći da otvorenije razgovaramo o našem mentalnom zdravlju, našoj potrebi za vezom i načinu na koji životinje, za koje mislimo da se mi brinemo o njima, uvijek se brinu o nama zauzvrat', napisao je u opis snimke.

James je svojedobno otkrio da ga je upravo Ella još 2014. 'spojila' s njegovom suprugom Alizee kad joj je potrčala u jednom klubu u Londonu. On joj je brzo prišao da se ispriča, a ona ga je zamijenila za konobara i tako je prošao njihov prvi susret.

James Middleton sa suprugom Alizee
NIJO / Backgrid UK / Profimedia 

Vjenčali su se 2021., a u listopadu prošle godine dobili su prvo dijete – dječaka kojem su dali ime Inigo. Brat Kate Middleton ranije je govorio o svojoj borbi s depresijom.

James Middleton je brat Kate Middleton
DASA, CRHA / Backgrid UK / Profimedia 

'Prije nekoliko godina sam bio na vrlo mračnom i usamljenom mjestu, nisam imao svrhu ni smjer. Anksioznost zbog koje mi je neprestano jako udaralo srce oduzimala mi je svako veselje, uzbuđenje ili iščekivanje. U tom sam periodu shvatio koliko mi moji psi, osobito Ella, pomažu u toj stvarno teškoj borbi s kliničkom depresijom. Spasila mi je život', poručio je.