Brat Kate Middleton, James Middleton, na Instagramu je otkrio sretne vijesti – on i supruga Alizee čekaju prvo dijete.

Ne možemo biti više uzbuđeni... pa Mable bi mogla biti. Bio je to vrlo težak početak godine nakon gubitka voljene Elle, međutim godinu ćemo završiti s najdragocjenijim malim dodatkom naše rastuće obitelji', napisao je u opis fotografija na kojima se njegova trudna supruga igra sa psom u seoskom okruženju.

Pratitelji na društvenoj mreži su im čestitali. Iako je James ljubimac roditelja i starijih sestara, nije mu uvijek bilo lako. Već je ranije priznao da se godinama borio s depresijom, a jednom prilikom je britanskim medijima otkrio da mu je u borbi s tim problemom najviše pomogla njegova kujica Ella koja je početkom godine uginula s 15 godina.

Od voljene se ljubimice oprostio emotivnom objavom na Instagramu, a za The Times je napisao da mu je Ella spasila život.

'Pomišljao sam na samoubojstvo, ali ga nikad nisam uzeo u obzir. Moje misli o tome su prekinute zbog Elle', napisao je i dodao da bi u najtežim trenucima provodio dane bez da bi razgovarao i s kim osim s Ellom.

James Middleton je brat Kate Middleton
Profimedia 

Pisao je i o tome kako mu je trebalo nekoliko sati da pokopa kujicu nakon što je uginula 'jer je znao da kad jednom kopanje bude gotovo da će to biti njihovo posljednje zbogom'.

'Cijela obitelj se došla pozdraviti. Ne mogu govoriti u njihovo ime, ali vjerujem da je imala utjecaj i na njihove živote… Moje sestre, Kate i Pippa, dolazile su na neke moje terapijske sesije. Uvijek su bile tu u teškim vremenima i bile su uz mene kad je bilo najteže, zbog toga sam jako zahvalan', ispričao je.

James Middleton i supruga Alizee čekaju prvo dijete
Profimedia 

Ranije je otkrio da ga je upravo Ella još 2014. 'spojila' s njegovom suprugom Alizee kad joj je potrčala u jednom klubu u Londonu. On joj je brzo prišao da se ispriča, a ona ga je zamijenila za konobara i tako je prošao njihov prvi susret. Vjenčali su se 2021. i do Elline smrti imali su sedam pasa.