Nizozemski kralj Willem-Alexander našalio se na račun Kate Middleton koja se našla u središtu skandala zbog fotošopirane obiteljske fotografije. Dok je pozdravljao ljude na ulici u Zutphenu, jedno je dijete spomenulo njegovu obiteljsku fotografiju, pišu strani mediji.

'Barem je nisam fotošopirao', rekao je kralj kroz smijeh, a snimka se ubrzo počela širiti društvenim mrežama.

Kraljevski stručnjak Russell Myers smatra da princeza od Walesa nakon skandala možda više nikad neće objaviti novu fotografiju, piše Mirror.

Kate Middleton je princeza od Walesa
Ken Goff Rota / Goff Photos / Profimedia 

'Objavili su fotografiju i pretpostavljam da će morati pregledati ovaj proces. Ono što mislim da će biti najveća šteta je to što Kate možda više nikada neće objaviti fotografiju. Godinama je objavljivala fotografije djece na njihov rođendan, Louisov prvi dan u školi, njihovu božićnu čestitku. Ako to prestane raditi, to će biti velika šteta za nju', rekao je za podcast 'The Royal Beat'.

Kate Middleton pozirala s djecom
Profimedia 

Podsjetimo, Kate se oglasila i priznala da je manipulirala fotografijom.

'Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela bih se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je uzrokovala naša obiteljska fotografija koju smo jučer javno podijelili. Nadam se da su svi koji su ga slavili, imali sretan Majčin dan. C', pisalo je u objavi na njezinom službenom Instagram profilu.