Ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, povodom Dana očeva objavio je staru fotografiju na kojoj pozira sa svojim kćerima.

'Najvažnije zvanje i najvrjednija titula u životu jest biti otac. Sretan vam Dan očeva. Neka nas i Sv. Josip, nebeski zaštitnik RH, kao savršen primjer oca, čiji dan danas obilježavamo, potakne da uvijek težimo biti bolji i brižniji očevi', napisao je.

Političar je godinama u braku s atraktivnom suprugomJasnom. Par ima dvije kćeri, a prije nekoliko godina dobili su unuku Kiaru.

Davor i Jasna Božinović imaju dvoje djece
JOSIP REGOVIC/PIXSELL 

'Kiara je u život naše obitelji unijela mnoštvo smijeha, ljubavi i topline. U ovih 14 mjeseci otkad je ušla u naš svijet i obogatila ga onako kako nisam mogao ni zamisliti, osjećam se kao novi čovjek. Nakon dvije kćeri, koje imaju posebno i nezamjenjivo mjesto u mom srcu i na koje sam iznimno ponosan, nisam ni slutio koliko se snažni osjećaji razviju kada u naručju držite dijete svojega djeteta. Njezini su osmijeh i vedrina neodoljivi. Oborila je s nogu cijelu obitelj. Ovih je dana i prohodala, a ono što mi jako nedostaje s njom je upravo vrijeme. Da ne spominjem kako sam se osjećao kada je više od dva mjeseca nisam vidio, koliko je trajala izolacija zbog korona krize. I baš u to vrijeme proslavila je svoj prvi rođendan. E toga dana mi je bilo posebno emotivno teško, gledati je samu s tortom i prvom rođendanskom svjećicom. To su trenuci i slike koje pamtite dok ste živi. Ona je moja prva unučica i u budućnosti priželjkujem još unučadi jer, kako sam već negdje i kazao, svrhu svoga postojanja zaokružio sam onoga trenutka kada sam postao djed', ispričao je Božinović 2020. za Večernji list.