Osvanule su 10 godina stare fotografije predsjednika Hrvatskog sabora, Gordana Jandrokovića i njegove supruge Sonje. Par je 2014. snimljen u centru Zagreba dok su šetali Cvjetnim trgom. Sonja je tad odjenula plave traperice i zimsku bež jaknu, a outfit je upotpunila tamnim šeširom i žutim rukavicama. Političar je pak odabrao crne rukavice, plavu zimsku jaknu i traperice.

Gordan i Sonja Jandroković 2014. u centru Zagreba
LUKA STANZL/PIXSELL 

Supružnici su u braku od 1994. i imaju troje djece - sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru. Sonja, koja je po zanimanju liječnica, oftalmologinja, jednom prilikom je otkrila da su se upoznali u tinejdžerskim danima na ljetovanju.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
MARKO PRPIC/PIXSELL 

Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece, ispričala je za Jutarnji list.