BOGATA NASLJEDNICA U ŠETNJI SA SINOM: Nedavno je doživjela noćnu moru svakog roditelja

Ivanka Trump snimljena je u šetnji sa sinom Josephom.

Profimedia

Najstarija kći Donalda Trumpa (76), Ivanka Trump (41), snimljena je tijekom šetnje u Miami Beachu. Društvo joj je pravio stariji sin Joseph (9) kojeg je odvela na sladoled.

Profimedia 

Bogata nasljednica se ovaj put odlučila za ležerno izdanje pa je nosila tajice, sportsku jaknu i tenisice, a outfit je upotpunila sunčanim naočalama.

Profimedia 

Inače, Ivanka je prije mjesec dana doživjela noćnu moru svakog roditelja. Naime, na društvenim mrežama je otkrila da je njezin sin mlađi sin Theo (6) završio u bolnici. Objavila je njegove fotografije i napisala što se dogodilo.

Profimedia 

Ovaj tjedan sam od školske medicinske sestre dobila poziv od kojeg strahuje svaki roditelj. Moj 6-godišnji sin Theo slomio je zglob dok je igrao nogomet. Budući da sam bila udaljena više od sat vremena vožnje, hitna pomoć odvela je Thea u pratnji školske medicinske sestre u najbližu bolnicu. Jared i ja trčali smo prema njemu, Jared je stigao u isto vrijeme kad i vozilo hitne pomoći, a ja nekoliko minuta kasnije', napisala je i dodala:

'Bio je to težak prijelom, ali sposobna hitna pomoć, liječnici, medicinske sestre i osoblje dječje bolnice Joe DiMaggio brinuli su se za Thea nježno i profesionalno. Theov boravak u bolnici kulminirao je s dvije vrećice leda, što ga je navelo da izjavi: „Ovo je najbolji dan ikada!“. Sestra se okrenula prema meni i rekla: “Zato sam na pedijatriji! Niti jedna odrasla osoba koja je završila u bolnici nikada nije izjavila tako nešto nakon što je dobila led. Jared i ja smo jako zahvalni liječnicima, medicinskim sestrama, hitnoj pomoći i bolničkom osoblju koji su se brinuli za našeg sina. Sa zahvalnošću u našim srcima dali smo donaciju dječjoj bolnici Joe DiMaggio’.

Podsjetimo, Ivanka Trump i Jared Kushner u braku su od 2009. i imaju troje djece: sinove Thea (6) i Josepha (9) te kćer Arabellu (11).