'Mala stvar za nas, velika za ove 2 djevojčice': Markantni hrvatski političar otkrio što ga je oduševilo

Ovaj SDP-ovac doktor je medicine sa završenim Medicinskim fakultetom u Splitu.

Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, na Facebooku je objavio zahvalnice dviju dvjevojčica. Jedna od njih je napisala: ‘Hvala što se brinete o našem gradu. Hvala što ga održavate čistim’.

Ploče je lijep grad zbog vas! Želim Vam puno zahvaliti što popravljate greške. I to što možemo razumijeti znakove. Ugodan Vam dan!’, napisala je druga djevojčica.

‘Neki dani u uredu su bolji od drugih, danas sigurno za mog zamjenika Ivana. Pohvale je lijepo čuti od svakoga, a kad dolaze od najmlađih sugrađana, posebno lijepo. Ovo je bilo hvala za spuštanje jednog rubnjaka. Mala stvar za nas, velika za ove 2 djevojčice. Nema boljeg građenja povjerenja od ispunjenih obećanja’, poručio je Krstičević.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

Ovaj SDP-ovac doktor je medicine sa završenim Medicinskim fakultetom u Splitu. Zaposlen je u KBC-u Split na mjestu specijalizanta ortopedije i traumatologije. Dobitnik je dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Splitu 2011. godine, piše na službenim stranicama Grada Ploča.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Markantni političar izabran je za gradonačelnika Ploča na izborima 2017., a drugi mandat osvaja u prvom krugu izbora 2021. na kojima je osvojio 60,61 posto glasova.