Markantni gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, jedan je od najzgodnijih domaćih političara. Jednom prilikom je otkrio kako je izgledao u mladosti. Naime, u rujnu prošle godine poželio je svim učenicima uspješnu školsku godinu te je objavio fotografiju na kojoj kao dječak pozira za prvi dan škole.

'Na fotografiji moja malenkost sa istančanim modnim ukusom (hvala mama) prvi dan škole', napisao je tad.

Ovaj SDP-ovac doktor je medicine sa završenim Medicinskim fakultetom u Splitu. Zaposlen je u KBC-u Split na mjestu specijalizanta ortopedije i traumatologije. Dobitnik je dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Splitu 2011. godine, piše na službenim stranicama Grada Ploča.

Mišo Krstičević je gradonačelnik Ploča
MIRANDA CIKOTIC/PIXSELL 

Krstičević potječe iz ugledne obitelji, Pločanima poznate ponajprije kroz sportsku prizmu. Naime, njegov otac je Mišo Krstičević stariji, legendarni igrač i kasnije trener Hajduka. Gradonačelnik Ploča sugrađanima je poznatiji kao mladi sportaš i kirurg, nego političar jer je godinama igrao za NK Jadran.

Mišo Krstičević je gradonačelnik Ploča
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Za svoj rad na mjestu gradonačelnika Ploča odrekao se bilo kakve naknade. Ujutro radi kao kirurg, a poslijepodne volontira kao gradonačelnik Ploča. O njegovom ljubavnom životu ne zna se ništa.