Markantni gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, poželio je prvašićima sretan prvi dan škole te je objavio svoju fotografiju iz školskih dana.

Svim školarcima, posebno prvašićima, sretan prvi dan škole, a roditeljima i djelatnicima u prosvjeti želim strpljenja i uspjeha u najvažnijoj zadaći - odgoju i obrazovanju naših malih sugrađana. Na kraju će se ipak pamtiti samo lijepe uspomene, kao što je meni trenutak s ove slike’, napisao je.

Ovaj SDP-ovac doktor je medicine sa završenim Medicinskim fakultetom u Splitu. Zaposlen je u KBC-u Split na mjestu specijalizanta ortopedije i traumatologije. Dobitnik je dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Splitu 2011. godine, piše na službenim stranicama Grada Ploča.

Mišo Krstičević je gradonačelnik Ploča
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Krstičević potječe iz ugledne obitelji, Pločanima poznate ponajprije kroz sportsku prizmu. Naime, njegov otac je Mišo Krstičević stariji, legendarni igrač i kasnije trener Hajduka. Gradonačelnik Ploča sugrađanima je poznatiji kao mladi sportaš i kirurg, nego političar jer je godinama igrao za NK Jadran.

Mišo Krstičević je gradonačelnik Ploča
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Za svoj rad na mjestu gradonačelnika Ploča odrekao se bilo kakve naknade. Ujutro radi kao kirurg, a poslijepodne volontira kao gradonačelnik Ploča. O njegovom ljubavnom životu ne zna se ništa.