Iza sebe ima propali brak: Tko je sin kraljice Camille? Ono što je rekao o svojoj majci iznenadilo je mnoge

Danas su on i njegova sestra Laura službeno dio kraljevske obitelji, no oboje se ne smatraju aristokracijom.

Pool / Zuma Press / Profimedia

Supruga kralja Charlesa III., kraljica Camilla, iza sebe ima brak s Andrewom Parkerom Bowlesom. U braku su bili od 1973. do 1995. i dobili dvoje djece – kćer i sina.

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Tko je sin kraljice Camille?

On je Tom Parker Bowles, rođen je 18. prosinca 1974. i ima 49 godina. Tom je stručnjak za gastronomiju, kuhar i autor kuharica. Danas su on i njegova sestra Laura službeno dio kraljevske obitelji, no oboje se ne smatraju aristokracijom.

Profimedia 

Poznato je da je njihova majka Camilla često bila na udaru javnosti zbog toga što je Charlesu bila ljubavnica dok je on još bio u braku s princezom Dianom, no Tom nikad nije dopustio da mediji i ljudi pljuju po njegovoj majci.

Profimedia 

Jednom je rekao kako je 'njegova majka otporna na metke' te da je ništa neće odvratiti od onoga što stvarno želi, a to je legitimna veza s princem Charlesom. Njegova izjava iznenadila je mnoge.

Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Što se tiče njegovog privatnog života, iza sebe ima propali brak sa Sarom Parker Bowles. Vjenčali su se 2005. nakon pet godina veze, a razveli 2018. godine. Imaju dvoje djece – kćer Lolu dobili su 2007., dok im je sin Freddy stigao 2010. godine.