'BESKRAJNO NAM NEDOSTAJEŠ': Kolinda posvetila emotivnu objavu Ćiri i raznježila fotografijom iz Pariza

Kolinda Grabar-Kitarović posvetila je objavu treneru svih trenera, Miroslavu Ćiri Blaževiću.

GORAN STANZL/PIXSELL

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posvetila je objavu Miroslavu Ćiri Blaževiću koji je preminuo 8. veljače.

U gradu svjetlosti, gdje si zajedno s legendarnom generacijom Vatrenih iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede hrvatskog sporta, beskrajno nam nedostaješ! Chapeau, dragi Ćiro!’, napisala je na društvenim mrežama uz Ćirinu fotografiju i buket ruža.


Kolinda se oglasila i nakon Ćirine smrti.

Ti si našao svoj mir, a za tobom je ostala praznina… Neka te čuvaju anđeli, “tata Ćiro”! Od tebe sam učila upornost, vjeru u svoje i vječni optimizam. Iskrena sućut obitelji i prijateljima’, oprostila se tada s njim.


Podsjetimo, jučer su se brojne poznate osobe okupile na komemoraciji za Ćiru u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski te na sprovodu na Mirogoju. Stigli su i neki političari te bivši političari – Zoran Milanović, Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Jadranka Kosor, Gordan Grlić Radman, Nikolina Brnjac, Ljubo Ćesić Rojs, Zdravo Marić, ali brojni sportaši te poduzetnici.

Robert Anić/PIXSELL 

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije bila na posljednjem ispraćaju jer je zbog poslovnih obveza boravila u Parizu.