OVAKO SU MILANOVIĆ I SUPRUGA IZGLEDALI PRIJE 16 GODINA: Tu noć imali su poseban razlog za slavlje

Zoran Milanović je 2007. pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a.

IGOR SOBAN/PIXSELL

Osvanule su stare fotografije Zorana Milanovića, točnije iz 2007. godine. Hrvatski predsjednik je prije 16 godina imao razlog za slavlje – pobijedio je na izborima za predsjednika SDP-a.

Milanoviću je tada najveća podrška bila supruga Sanja Musić Milanović koja je tu noć slavila s njim, a supružnici su zajedno pozirali kamerama.

Jurica Galoic/PIXSELL 

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 30 godina. Par se upoznao na proslavi Nove godine 1991., a ljubav je brzo planula te su već tjedan dana kasnije započeli vezu koja traje do danas. Vjenčali su se 1994. i imaju dva sina – Antu Jakova i Marka.

Profimedia 

Sanja je 2010. doktorirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Do 2011 radila je na fakultetu, a zatim kao epidemiologinja na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar.

Sanjin Strukic/Pixsell 

U javnosti je poznata i po promoviranju zdravog načina života, zbog čega je više puta gostovala na dnevnicima nacionalnih televizija.

Profimedia 

Za razliku od brojnih prvih dama, Sanja se nije odrekla svoje karijere, no uvijek je čvrsto stajala uz svog supruga i podržavala njegovu želju da se probija u politici.