'LICE JOJ JE BLIZU ONOGA ŠTO SU GRCI SMATRALI SAVRŠENIM': Kojim estetskim zahvatima se podvrgnula Meghan Markle?

Iako nikad nije otvoreno govorila o estetskim zahvatima, stručnjaci smatraju da se Meghan Markle itekako 'sredila'.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meghan Markleplijeni pozornost gdje god se pojavi, a nije tajna da se njezin izgled mijenjao kroz godine. Vojvotkinji od Sussexa navodno nisu strane plastične operacije.

Profimedia 

Iako nikad nije otvoreno govorila o estetskim zahvatima, fanovi tvrde kako Meghan na početku karijere nije izgledala kao danas. S tim se slažu i stručnjaci, odnosno estetski kirurzi koji smatraju kako se supruga princa Harryja 'itekako sredila'.

UNIVERSAL CABLE PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia 

Prije nekoliko godina otkrili su britanskim medijima da je porasla potražnja za izgledom vojvotkinje od Sussexa. Upravo zato su usporeditli njezine stare i nove fotografije, kako bi istaknuli što je sve to Meghan mijenjala.

Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

'Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smještene oči i njezina brada u obliku slova V je klasično lijepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim', izjavio je jednom prilikom estetski kirurg De Silva.

BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA 

Upravo njezin nos jedan je od zahvata za koji su sigurni da je urađen. Na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je nos izgledao krupnije.

SHADY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uz nos, ističu da je korigirala jagodične kosti i oblik vilice. Dok jedni smatraju da su razlike vidljive, drugi misle da ona i dalje izgleda lijepo i prirodno.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Meghan je napravila nekoliko zahvata, ali lijepo i umjereno. Vidi se razlika, ali nije pretjerala', jedan je od komentara na društvenim mrežama.