Najstarija kćiDonalda Trumpa, Ivanka Trump, na Instagramu je čestitala rođendan svom mlađem sinuTheu koji je napunio osam godina. Objavila je fotografije s proslave, kao i njegove stare fotografije.

Sretan 8. rođendan, Theo! Tvoja znatiželja nema granica - od nogometa do parkoura, jujitsua, gitare, klavira, hebrejskog, Rubikove kocke, kineskog, slagalica i pokera, da spomenemo samo neke. Svaki dan nas zadivljuješ svojom neumornom težnjom za učenjem, istraživanjem i svladavanjem novih vještina. Tvoj entuzijazam i radost u svakoj avanturi uistinu su inspirativni’, napisala je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
FADEL SENNA / AFP / Profimedia 

Svakom zadatku pristupaš s namjerom i strašću, odražavajući dubinu svog duha. Ovo je slavlje nevjerojatnog, ljubaznog i beskrajno znatiželjnog mladića u kakvog si procvjetao. Nastavi loviti svoje snove Theo i nikad nemoj prestati istraživati. Svijet je tvoj da ga otkrivaš, jednu po jednu avanturu’, dodala je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bogata nasljednica poznata je po tome da na društvenim mrežama dijeli trenuke iz privatnog života. Ona i njezin suprug Jared Kushner vjenčali su se 2009. i dobili troje djece - sinove Thea i Josepha te kćer Arabellu