Meghan Markle nedavno je pokrenula lifestyle brend American Riviera Orchard koji će prodavati hrpu stvari, od kozmetike do kućanskih potrepština. Iako princ Harry u potpunosti podržava novi biznis svoje supruge, navodno mu je neugodno zbog jedne stvari.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Harry misli da je novi brend sjajna ideja jer je to Meghanina ideja - on je još uvijek toliko zaljubljen da ona ne može pogriješiti u njegovim očima. Ali moramo imati na umu da je odrastao u obitelji koja bi s prezirom gledala na ovu vrstu komercijalnog poslovanja, tako da je Harryju djelomično neugodno, zbog čega je malo vjerojatno da ćemo vidjeti Harryja kako osobno peče kolače ili demonstrira kuhinjski pribor', ispričao je kraljevski stručnjak Tom Quinn za The Mirror.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očekuje se da će vojvotkinja od Sussexazaraditi milijune dolara od svog novog brenda, a Tom Quinn ranije je otkrio da se to palači ne sviđa.

Meghan Markle je supruga princa Harryja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Palača je odustala od mišljenja da će se Meghan i Harry pritajiti i ponašati kako treba. Novi brend neće biti iznenađenje, a razgovarao sam s ljudima koji su iznenađeni da se ovako nešto nije dogodilo ranije. Meghan je iskalkulirala da misterij oko zdravlja Kate Middleton i bolest kralja Charlesa znače da se kraljevskoj obitelji posvećuje više pozornosti nego inače i da bi ona mogla imati koristi od te pažnje', rekao je među ostalim za The Mirror.