Nije tajna da šogorice Meghan Markle i Kate Middletonnisu u najboljim odnosima, a nedavno je procurila informacija da je vojvotkinja od Sussexa posjetila dječju bolnicu u Los Angelesu, gdje je čitala priče bolesnoj djeci, samo nekoliko sati prije nego što je princeza od Walesa objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

Meghan Markle je posjetila bolnicu u Los Angelesu
Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Meghan je za posjet bolnici odabrala cvjetni komplet i crne balerinke, a navodno je svojim outfitom poslala tajnu poruku svojoj šogorici, piše The Mirror.

Meghan Markle je posjetila bolnicu u Los Angelesu
Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'Kraljevska obitelj je poznata po korištenju odjeće za prenošenje suptilnih poruka, a Meghan je naučila biti vješta u korištenju svoje odjeće za promjenu perspektive. Vojvotkinja je jasno poslala poruku svojim cvjetnim kompletom. Sinonim za čistoću, optimizam i prijateljstvo, cvijeće predstavlja rast i cvjetanje i prilično dirljivo, cvijeće simbolizira oprost', rekla je modna urednica Amber Graafland i dodala da vojvotkinja od Sussexa želi ostaviti događaje iz prošlosti iza sebe i krenuti naprijed.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S obzirom na to da su fotografije na kojima Meghan čita priče bolesnoj djeci čekale na objavu 10 dana, čini se da je ona iz poštovanja prema Kate, bez obzira na to što nisu u najboljim odnosima, odlučila pričekati sa svim.