Političar Marin Miletić na Facebooku je objavio status u kojem se ispričao svima koje je povrijedio.

'Želim se prije ovih izbora iskreno ispričati baš svakome koga sam namjerno ili nenamjerno povrijedio. Nisam nikada smišljeno išao nekome nanijeti zlo, ali znala me ponijeti emocija i u gorljivosti dokazivanja (uh, kako pogrešno) doveo sam sam sebe u opasnost govoriti o drugima. A to nikada nije dobro jer jedino Bog poznaje tajne našeg srca. To ne znači ne ukazati na neka loša djela... imamo ih pravo kritizirati ili dobra djela hvaliti. Ali, nemamo pravo osuđivati čovjeka. Trudit ću se stvarno ovo potpuno izbaciti iz svog djelovanja. I govoriti javnosti prvenstveno svojim djelima i zagovarati Hrvatsku kakvu sanjam’, napisao je.

U svakoj političkoj stranci postoje dobri i pošteni ljudi. I moramo se lišiti generaliziranja kojim nanesemo nepravdu takvim ljudima. Izbori su nam pred vratima. Na stotine i stotine nas je na listama različitih stranaka. Od lijevih do desnih. Od liberala do konzervativaca. Od globalista i elita do onih koji štite malog čovjeka. I svatko među nama ima pravo misliti da je taj netko - dobar njegov izbor. Demokracija. Sloboda. Izađite na izbore i zaokružite onoga za koga držite da je opravdao vaše povjerenje ili za nekoga koji će tek donositi svojim djelovanjem dobro našem narodu i državi. Samo, molim vas, predugo stoljeća smo sanjali slobodu i platili ju jako skupo, da biste vi na dan izbora ostali doma. Samo izađite, molim vas. Pa neka bude baš kako biti mora’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

Miletić je poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.