Političar Marin Miletić se na društvenim mrežama raspisao o važnosti sporta.

Sportu i rekreaciji ćemo u društvu dati mjesto koje im i pripada! Cijeli život sam u sportu. Preko 25 sezona u mom Kastvu gdje sam i ovu sezonu odigrao kao kapetan gotovo sve utakmice a2 lige Zapad i dao se na terenu do kraja. Treniram svaki dan, redovito. Kako mi je trenutno ahilova tetiva na rehabilitaciji, svako jutro idem s narodom u Lovranu na terapije. Večernji treninzi nisu naporni, istrčavanja lagana na 5,6 kilometara i dosta istezanja. Volim jako roniti na dah, penjati se na ferate... kupam se u moru i zimi, cijelu godinu. Sport je izrazito važan i za nutarnju snagu! Za našu djecu i mlade! Snaga uma, snaga tijela, prevencija od boleština’, napisao je.

Dragi sportaši i rekreativci, kineziolozi i treneri, razrađujem sa svojim timom kompletnu strategiju financiranja sporta, klubova, podizanje kvalitete sporta i promicanje rekreacije. To će mi biti u posebnom fokusu u novom saborskom mandatu. Ako mi date potrebnu političku težinu, a sve ide prema tome, onda će mi i odgovornost biti veća u vraćanju sjaja našem sportu! Dajte mi povjerenje, neću vas iznevjeriti’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Miletić je poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.