Srpski ministar financijaSiniša Mali gostovao je u emisiji ‘Ami G Show’ gdje je ispričao kako je 2016. u Parizu upoznao poznatu američku glumicuHilary Swank.

To je bilo finale Roland Garrosa i to je prvi put da je Novak Đoković osvojio taj turnir. Spletom okolnosti, nije baš splet, ali neka bude da je, Hilary i ja smo sjedili zajedno jer sam ja prvi došao i gledao sam gdje tko sjedi i gdje da se namjestim, ako je moguće pored nekoga. Prepoznao sam je. Naravno, ja relativno mlad, sjeo sam pored nje i krenuo je razgovor. Vi na Roland Garrosu dobijete šešir zbog sunca. Ja sam stavio šešir i mobitel dolje, pokušao započeti razgovor i vidim ja da to lijepo ide. Naravno, da budem iskren, ja sam dao sve od sebe. Znači sve sam dao. I izmišljao i lijevo i desno, i ovako i onako. Ide sve to dobro i završi Roland Garros i mi se dogovorimo da se vidimo u Americi’, rekao je.

Siniša Mali i Hilary Swank 2016. na finalu Roland Garrosa u Parizu
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

Nakon meča uzeo je mobitel i vidio da ga je zvao Aleksandar Vučić.

Zvao me je sto puta. Nisam znao da će to biti na RTS-u. Prikazivali su nju i spletom okolnosti i mene. Ja nisam gledao mobitel, nisam ništa vidio jer sam se trudio oko nje. Kako sam ga zvao, tako je on krenuo: 'Što ćeš ti tu, otkud ti tamo?'. Ja sam mu rekao da je Nole pobijedio i da je sve super. Međutim, sačekao je on mene na sljedećem koraku. Hilary i ja smo se dogovorili da se nađemo na sljedećem US Openu, ali Vučić mi je rekao da trebam ići u Teheran kao gradonačelnik Beograda da potpišem neki sporazum. Išao sam baš tih dana kada sam trebao ići u New York. To nisam mogao objasniti. Kazao sam da idem u Teheran umjesto u New York’, ispričao je.

Siniša Mali i Hilary Swank 2016. na finalu Roland Garrosa u Parizu
MARTIN BUREAU / AFP / Profimedia 

Otkrio je i da je Hilary dan-dva nakon Roland Garrosa prekinula s dečkom. Na pitanje jesu li bili na rubu da se spetljaju, Siniša je kroz smijeh odgovorio da je Vučić to spriječio.