Supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melania Trump, oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Michael Brochstein/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No znate li koliko je visoka bivša prva dama SAD-a? Odgovor bi vas mogao iznenaditi. Prema pisanju stranih medija, Melania je visoka 180 centimetara.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
SAUL LOEB / AFP / Profimedia 

Zahvaljujući svojoj visini i atraktivnom izgledu postala je uspješna manekenka i model prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Eva Marie UZCATEGUI / AFP / Profimedia 

Ona je oduvijek brinula o svom izgledu, a čak i oko laika može primijetiti da se podvrgnula estetskim zahvatima. Melania nikad nije priznala plastične operacije, no poznati zagrebački plastični kirurg Mladen Duduković jednom prilikom je razotkrio sve njezine zahvate.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Profimedia 

'S profesionalne strane, nakon usporedbe njezine fotografije iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, definitivno sam uvjeren da nije plastično-kirurški „nevina“, kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima, ali držim da je to njezino isključivo pravo i da nije obavezna podijeliti svoju estetsku tajnu, iako je prva dama najvažnije države na svijetu’, napisao je 2016. u kolumni za portal Estetica.hr.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Profimedia 

‘Gotovo sam siguran da je operirala nos koji je malo skratila i „ušiljila“ i time dobila na egzotici cijelog lica, vjerojatno se podvrgnula i gornjoj blefaroplastici s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog kuta) čime je dobila mačkasti pogled. Također, kladio bih se da je povećala grudi silikonskim implantatima i time dobila stvarno dojmljiv dekolte, još sam sigurniji u njezine tretmane botoxom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež i wrinkle-free izgled i u 47. godini’, smatra Duduković.

Melania Trump je bivša prva dama SAD-a
Profimedia 

‘Rekao bih i da se podvrgnula mogućim lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti. Ali sve je to „možda“, „vjerojatno“ i „moguće da je“, što u suštini i nije bitno. Treba reći kako se radi o stvarno lijepoj ženi kod koje su se „potencijalne“ estetske korekcije savršeno uklopile u njezinu prirodnu ljepotu i zato s 47 godina izgleda jednostavno fenomenalno!’, zaključio je.