Donald Trump jedan je od najpoznatijih političara svih vremena, no znate li koliko je on visok? Odgovor bi vas mogao iznenaditi. Prema pisanju stranih medija, bivši američki predsjednik visok je 190 centimetara.

Donald Trump s kćeri Ivankom
Profimedia 

No to je ‘ništa’ naspram njegova 18-godišnjeg sina Barrona koji je visok čak 206 centimetara. Visinu je očito naslijedio od svojih roditelja s obzirom na to da je njegova majka Melania visoka 180 centimetara.

Barron Trump je sin Donalda i Melanije Trump
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zahvaljujući svojoj visini i atraktivnom izgledu postala je uspješna manekenka i model prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga.

Melania Trump je bivša prva dama
- / Polaris / Profimedia 

Njezin se život preokrenuo kad se 1996. godine preselila u New York i dvije godine kasnije upoznala Donalda na jednoj zabavi. On je došao s drugom djevojkom, no nije mogao odoljeti Melaniji.

Donald i Melania Trump u braku su od 2005.
Globe Photos / Zuma Press / Profimedia 

Ona ga je tada testirala tako što mu nije željela dati svoj broj, već ga je tražila njegov kako bi provjerila hoće li joj dati osobni ili službeni broj. Donald je prošao test, a javila mu se tek nakon tjedan dana.

Donald i Melania Trump u braku su od 2005.
RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Nekoliko godina kasnije Trump ju je zaprosio, a pred oltar su stali 22. siječnja 2005. na Floridi. Njihovo je vjenčanje proglašeno najglamuroznijim u 21. stoljeću, a Melania je nosila Diorovu vjenčanicu vrijednu 200.000 dolara. Godinu dana nakon vjenčanja dobili su sina Barrona.