Bivši predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, na Facebooku je objavio fotografiju tablice upozorenja na kojoj piše: ‘Krkane, ovo je ulaz. Ne parkiraj na ulazu’.

Bio sam ovih dana s djecom u najdražem kraju, zavičaju naših didova i pradidova. Naišli smo na ovo dobronamjerno, višejezično upozorenje i slatko se nasmijali. Pa ipak smo mi turistička zemlja’, napisao je.

Karamarko je od 2015. u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu. Bivši predsjednik HDZ-a iza sebe ima brak Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu, koja živi i radi u Londonu, a tamo je i diplomirala.

Lana Karamarko je kći Tomislava Karamarka
Instagram 

Prije odlaska u London, u Zagrebu je studirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

'Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala', ispričala je u 2021. za Mixer.hr.