Privatni život ruskog predsjednika Vladimira Putina obavijen je velom tajne. Poznato je da s bivšom suprugom Lyudmilom ima dvije kćeri, Mariju i Katerinu.

Vladimir Putin je ruski predsjednik
Profimedia 

Godinama kruže priče kako ima još djece, ali on sam nikad to nije javno priznao ili rekao s kim je u vezi. A evo tko su njegove navodne ljubavnice koje mu, prema pisanju stranih medija, godinama rađaju djecu u tajnosti.

Alina Kabaeva

Bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja definitivno je najpoznatija Putinova ljubavnica. Moskovskim medijima nije dozvoljeno pisati o navodnoj 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i ruskog predsjednika, kao ni o djeci koje par navodno ima.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Strani mediji su u rujnu prošle godine izvijestili da je Kabaeva navodno abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 tjedana, i to na Putinovo inzistiranje.

Kao rezultat toga odnos Putina i Aline se pogoršao. Također, poslije abortusa je došlo do komplikacija i ona se nije mogla pojavljivati u javnosti neko vrijeme’, piše na Telegram kanalu General SVR.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Oni tvrde da imaju pouzdane informacije iz Kremlja, ali nisu dali nikakve čvrste dokaze za to. Bivša gimnastičarka je 2015. navodno u Švicarskoj rodila njihovu kćer, a 2019. je navodno u Moskvi rodila njihove sinove blizance, ali to nikad nije potvrđeno.

Nedavno je procurio video u kojem ona govori o muškarcu koji joj je osvojio srce. Mnogi su zbog njezinih izjava zaključili da je riječ o ruskom predsjedniku, piše Daily Mail.

Alinu su prije 15 godina na televiziji intervjuirali školarci. Ona je tada imala 24, a Putin 55 godina. Alinu su pitali je li upoznala svog ‘savršenog muškarca’. Sa smiješkom je priznala da jest.

Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Tko je on?’, upitala ju je jedna djevojčica.

Dobro si smislila ovo pitanje, bravo’, nasmijala se Alina i dodala: ‘Što se tiče straha od sreće, ponekad sam toliko sretna da se bojim biti toliko sretna. Naravno da ima nekih nedoumica...'

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

A tko je on?’, upitao ju je drugi školarac.

Čovjek, divan čovjek, veliki čovjek. Jako ga volim’, izjavila je bivša gimnastičarka.

Zatim je otkrila da mu je kao poklon kupila ‘lijep kaput s Aljaske, s krznom’. Zanimljivo je da je Putin ubrzo nakon toga viđen u jednom takvom kaputu.

Alina Kabaeva je navodna Putinova ljubavnica
Profimedia 

Na pitanje: ‘Kad si zaljubljena, jesi li spremna oženjenog muškarca odvojiti od njegove obitelji’, Kabajeva je dala odgovor koji su mnogi shvatili kao indirektno priznanje veze s Putinom.

Ako ima problema u obitelji i muškarac gleda u drugu ženu i komunicira s drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već dogodio i da u toj obitelji svakako ne bi bilo ništa dobro’, poručila je.

Svetlana Krivonogikh

Istraga objavljena u studenom 2020. otkrila je da je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivonogikh dobio kćer Luizu Rozovu. Svetlana je navodno zbog toga postala milijunašica i suvlasnica velike ruske banke.

Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina
Profimedia 

Prema njezinoj službenoj biografiji, danas 48-godišnjakinja, pohađala je Sveučilište za ekonomiju i financije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Kćer Elizavetu koja je poznatija kao Luiza Rozova rodila je u ožujku 2003.

Svetlanino ime postalo je poznato upravo nakon istrage 2020. koja je njezino ime povezala s Putinom i otkrila njezino financijsko stanje te imovinu u Rusiji.

Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina
Profimedia 

Saznalo se i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njezina majka posjeduje pozamašnu imovinu vrijednu 3,1 milijuna funti. U Pandorinim dokumentima objavljenim u listopadu 2021. otkrivena je njezina imovina u inozemstvu.

Djevojka se spominje i u filmu koji je ruski oporbeni političar Alexei Navalny objavio 2001. i u kojem razotkriva navodnu korumpiranost Putina i kruga njemu bliskih ljudi

Luiza Rozova je navodna kći Vladimira Putina
Instagram 

Luiza je u zaključala profil na Instagramu, a dok joj je bio otvoren, trolovi su joj pisali da je 'kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana', a mnogi postovi uključuju ukrajinsku plavo-žutu zastavu.