Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, na Facebooku je objavio status u kojem je podržao nogometašaAndreja Kramarića nakon utakmice Hrvatska-Wales koja je završila rezultatom 1-1. Naime, mnogi smatraju da je Kramarić trebao dodati loptu Perišiću umjesto da je pucao i da bi to bio siguran gol.

Gordan Maras više se ne bavi politikom
Facebook 

Nevjerojatno mi je da su svi navalili na Andreja Kramarića kao da bi ono dodavanje Perišiću završilo sigurnim golom i posljedično pobjedom Hrvatske protiv Walesa. Krama je naš najstandardniji napadač proteklih 6-7 godina. Zabija redovito najvažnije golove za reprezentaciju. Poput onih Kanadi u Katru. Zabio je i jučer Walesu i bilo bi dobro da možemo dvojicu Kramarića staviti u početnih jedanaest jer drugog napadača te kvalitete Hrvatska u ovom trenutku nema. Puna podrška Kramariću za igre za reprezentaciju i probajte zamisliti bi li Ćiro ikad prigovorio Šukeru zbog toga jer je uzeo nerezonski šut. Uvjeren sam da će nas Andrej, plavi devet, nastaviti uveseljavati svojim golovima za reprezentaciju. Slažete li se?’, napisao je.

I dok su ga neki pratitelji podržali, bilo je i onih koji su napisali da se ne slažu s njim. Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine. Nedavno se raspisao o tome kako je stalno radio dok je bio u politici i da sad radi manje.

Gordan Maras više se ne bavi politikom
Facebook 

U politici sam cijeli život radio ko konj. Od jutra do sutra. Nitko oko mene nije razumio zašto se trošim pet puta više nego drugi političari kojima je jedino bilo bitno da uzmu dobru plaću i ne rade ništa. Mene je bilo baš briga za moje vrijeme i za novce jer sam volio raditi taj posao. Sada radim vremenski manje, ali pristojno zaradim jer radim za svoje klijente koji su u pravilu zadovoljni i za sebe. Ne dajem svoje vrijeme svakome tko bi ga htio. Ne živim na račun tatinog prezimena ili kumove preporuke za peti posao zaredom. Živim na račun svog imena i prezimena te svog rada. I tako će biti dok mi živo srce bije. Nema povratka na staro. Idem samo naprijed’, napisao je.