Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, Darko Milinović, na Facebooku je objavio dvije fotografije. Na prvoj, crno-bijeloj, pozira njegov otac na motoru, a na drugoj on pored motora.

Evo što su geni... moj tata u Gospiću 1963. (tada sam ja rođen) sa BMW dvosjedom - kardanašom. Znaju bajkeri kakav je to motor bio, tada jedini u Lici....’, napisao je u opis objave.


Njegov otac Drago Milinović preminuo je 2021. godine.

Tata, već druga godina.... kako brzo prolazi, a tvoj Mercedes, kao i ti sjaji li sjaji i taj sjaj prenosi na nas,tvoju obitelj...’, napisao je Darko u veljači.


Nije tajna da je Milinović zaljubljenik u motocikle i već godinama uživa vrijeme provoditi na stazi na Grobniku. Nedavno se pohvalio da je nabavio novi motocikl.

Nova ljubav. Nakon 8 godina na vozim više Suzukija. Prešao na Yamahu R1.... rekao bih ljubav na prvi pogled’, napisao je u opis fotografija.


Što se tiče njegovog ljubavnog života, bivši ministar je 34 godine u braku sa suprugom Blaženkom, a upoznali su se u rodnom Gospiću.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Dobro su se poznavali i prije nego su uplovili u bračnu luku u kojoj su dobili troje sad već odrasle djece na koje je Milinović ponosan.