Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, liječnik Darko Milinović, na Facebooku je objavio fotografiju poklona koji je dobio od pacijentice. Naime, poklonila mu je kemijsku olovku s njegovim imenom uz poruku: ‘Za sav Vaš rad, toplinu i brigu… Hvala Vam!’.


'Kad ti pacijentica pokloni ovako prekrasan dar za trud i brigu koju smo joj posvetili onda ne možeš ostati ravnodušan. Prekrasno i hvala na riječima i poklonu...', poručio je Milinović.

Pratitelji na društvenoj mreži poručili su mu da je poklon predivan i da ga je zaslužio jer je kao liječnik uvijek dostupan i pun razumijevanja. Inače, nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima na momačkoj večeri.


'Ljudi umoran sam kao pas, jučer operirao 8 h bez prestanka, otišao kući i dočepao se kreveta, ali kad me Ivan Škulj i dečki pozovu na momačku, a ja u krevetu moram se dizati i doći ovim momcima na momačku. Eeeee to sam ja... dečki hvala što ste me zvali i nema te sile da me spriječi da vam ne dođem... Hvala vam...', napisao je tad.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, Milinović je 34 godine u braku sa suprugom Blaženkom, a upoznali su se u rodnom Gospiću.

Darko Milinović godinama je u braku sa suprugom Blaženkom
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Dobro su se poznavali i prije nego su uplovili u bračnu luku u kojoj su dobili troje sad već odrasle djece na koje je bivši ministar ponosan.