Predsjednik Hrvatskog saboraGordan Jandroković nije propustio svečano otvorenje 74. Dubrovačkih ljetnih igara. Društvo mu je pravila supruga Sonja koja je zablistala u plavoj ljetnoj haljini u kojoj je pokazala noge.

Gordan Jandroković i supruga Sonja na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara
GRGO JELAVIC/PIXSELL 

Političar je nosio klasično odijelo, a supružnici su pozirali nasmijani i zagrljeni. Što se tiče njihove ljubavne priče, par se vjenčao 1994. godine i imaju troje djece - sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
GORAN STANZL/PIXSELL 

Sonja, koja je po zanimanju liječnica, oftalmologinja, jednom prilikom je otkrila da su se upoznali u tinejdžerskim danima na ljetovanju.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
FILIP HOFER 

'Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je za Jutarnji list.