Princeza od Walesa Kate Middleton oduvijek je bila zanimljiva medijima i javnosti, pogotovo njezina obitelj o kojoj se ne zna mnogo. A najmanje se zna o njezinoj kontroverznoj rođakinjiKatrina Darling provokativna je plesačica burleske, a ono što je javnosti posebno zanimljivo jest činjenica da je sestrična Kate Middleton.

Katrina Darling je rođakinja Kate Middleton
LUCAS/ARTOIS/RODRIGUEZ / Bauer Griffin / Profimedia 

Kad se Kate udala za princa Williama, pojavile su se razne priče o tome što je Katrina bila, a navodno je bila dobro plaćena kako ne bi promovirala njihovu krvnu vezu. Neimenovani izvor je u intervjuu rekao: 'Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska sestrična kad je Kate pokušala preživjeti svoje prve dane kao službena članica monarhije i nije bilo lako'.

Kate Middleton je princeza od Walesa
Profimedia 

Nakon godina unovčavanja svoje kraljevske veze, plesačica burleske preselila se iz Sunderlanda u London nedaleko od Kateine kuće u Kensingtonskoj palači.

'Kate je obaviještena da Katrina sad živi u Londonu i da i dalje radi kao striptizeta te je jako frustrirana zbog toga. Njezina obitelj čak ni ne poznaje Katrinu, a činjenica da još uvijek trguje svojim kraljevskim vezama je toliko razočaravajuća', dodao je izvor.

Katrina Darling je rođakinja Kate Middleton
Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia 

Također, Katrina nudi usluge čitanja tarot karata u luksuznim londonskim hotelima. Katrina je 2011. otkrila da je u rodu s Kate, a nije prestala uživati u prilikama koje su joj se pružile zahvaljujući obiteljskoj povezanosti.

Sljedeće godine, tada 22-godišnjakinji je plaćen pozamašan iznos za fotografiranje za časopis Playboy.

Katrina Darling je rođakinja Kate Middleton
Most Wanted Pictures / Profimedia 

Tada se javio i slavni Hugh Hefner koji je na svom Twitteru komentirao senzacionalističke fotografije u svom magazinu.

'Katrina Darling, druga rođakinja britanske vojvotkinje Kate Middleton, izaziva senzaciju u rujanskom izdanju Playboya', napisao je tad.


Unatoč slaboj kraljevsko-obiteljskoj povezanosti, plesačica burleske uživala je u pogodnostima i slavno izvodila svoje pokrete s pjesmom 'God Save The Queen'. Katrina i dalje radi svoj posao, a Kate je uspjela stati na kraj svim vezama s njom i trudi se da je nitko ne dovodi u vezu sa skandaloznom sestričnom.