Supruga predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović, našla se u fokusu javnosti – i to zbog outfita. Sve je krenulo nakon što se pojavila na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore.

Tom prigodom odjenula je dugu žutu haljinu koja je bila pripijena na grudima i u struku. Korisnici Twittera komentirali su da joj se ocrtavaju bradavice.


Malo vulgarno za jednu prvu damu’, ‘Prvo sam primijetio bradavice pa tek onda da nosi haljinu, da je haljina zlatne boje, da je na slici i jedan muškarac, da je u stvari na slici bračni par Milatović...’, ‘Neukusno’, neki su od komentara.

Jakov i Milena Milatović imaju troje djece
SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia 

No bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu.

Milena Milatović toliko jedna lijepa i normalna žena i pojedine splačine ovdje svaki dan ženu razvlače zbog raznih gluposti, sad su i bradavice došle na red, ne znam kako ih više nije sramota’, ‘Lijepa žena, majka troje djece. To je jedino što vidim. Šteta što ste tako pakosni’, pisali su.


Na kraju se oglasio i sam predsjednik Crne Gore koji je poručio da se njegovoj supruzi bradavice nisu ocrtavale.

Moram razočarati twittersku javnost. Ne radi se o tjelesnom već o tekstilnom’, napisao je na Twitteru.


Podsjetimo, Jakov Milatović je početkom travnja pobijedio na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, a supruga Milena mu je bila najveća podrška tijekom kampanje.