Osvanule se 16 godina stare fotografije predsjednika Zorana Milanovića (56). Sad već davne 2007. snimljen je na izbornoj konvenciji mladih SDP-a koja je održana u jednom zagrebačkom hotelu. Milanović je tad imao 40 godina, a društvo mu je pravio pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Zoran Milanović i Milan Bandić 2007.
Robert Anic/PIXSELL 

Inače, presjednik je skoro 30 godina u braku sa suprugom Sanjom Musić Milanović. Par se upoznao na proslavi Nove godine 1991., a ljubav je brzo planula te su već tjedan dana kasnije započeli vezu koja traje do danas. Vjenčali su se 1994. i imaju dva sina – Antu Jakova i Marka.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović imaju dva sina
IGOR SOBAN/PIXSELL 

Sanja je 2010. doktorirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Do 2011. radila je na fakultetu, a zatim kao epidemiologinja na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović imaju dva sina
Profimedia 

U javnosti je poznata i po promoviranju zdravog načina života, zbog čega je više puta gostovala na dnevnicima nacionalnih televizija.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović zajedno su više od 30 godina
Sanjin Strukic/Pixsell 

Za razliku od brojnih prvih dama, Sanja se nije odrekla svoje karijere, no uvijek je čvrsto stajala uz svog supruga i podržavala njegovu želju da se probija u politici.