Kći predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, Klara Jandroković, trenutačno je u fokusu javnosti. Naime, iako se štrajk u pravosuđu bliži osmom tjednu i zbog njega su obustavljeni brojni sudski procesi, Klara je uspjela ostvariti upis založenog prava na nekretnini. I to preko predsjednice Općinskog građanskog suda u Zagrebu Petre Kušević Fraculj, saznao je N1.

Klara Jandroković kći je Gordana Jandrokovića i Sonje Jandroković
Saša Novković 

O svemu se oglasio i Ured predsjednika Sabora.

'Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje', rekli su, piše 24sata.

Tko je Klara Jandroković?

Zgodna kći predsjednika Sabora jedno je od troje djece i jedina kći koju je političar dobio sa suprugom Sonjom Jandroković. Klara ima 28 godina, završila je Pravni fakultet i radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu.

Klara Jandroković kći je Gordana Jandrokovića i Sonje Jandroković
IGOR SOBAN/PIXSELL 

Javnost ju je upoznala prije tri godine, u srpnju 2020., kad je u stožeru bila podrška ocu tijekom izbora. Pozirala je s roditeljima, a Jandroković je tad pobjedu na izborima slavio u društvu dviju najvažnijih žena u svom životu.

Klara Jandroković kći je Gordana Jandrokovića i Sonje Jandroković
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Klara s ocem voli ići u kazalište pa su nedavno snimljeni u zagrebačkom HNK-u na premijeri baleta 'Spartak'. Duo je sjedio s opernom pjevačicom Ivom Hraste-Sočo i ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek, a Klara je zablistala u elegantnom, crnom kombinezonu.

Gordan i Klara Jandroković u zagrebačkom HNK-u
IGOR SOBAN/PIXSELL