Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmijana.

Jedna sinoćnja za dobar dan. Dobar rad zastupnicima danas’, napisala je u opis objave.


Nosila je plavu haljinu, a outfit je upotpunila sunčanim naočalama. Pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.

Nedavno je predstavila svoju novu knjigu ‘Kraljica’, a tim povodom otvorila je dušu u podcastu Tatjane Jurić, ‘Skip Or Beep’. Među ostalim, prisjetila se teškog djetinjstva i oca koji ju je cijeli život ignorirao i nije htio čuti za nju.

Dok je krenula u školu i naučila pisati, ocu koji ih je ostavio kad je imala samo dvije godine, Kosor je počela slati pisma. Jednog dana vratila su se sva pisma – neotvorena. Zvala ga je na maturalni ples na koji on nije došao. Djeca su je tukla jer jedina u školi nije imala tatu, za njim je patila cijeli život, ali njega to nije diralo.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Srecko Niketic/PIXSELL 

Kad je postala predsjednica Vlade, novinari su ga pitali je li ponosan, a on je jedva izgovorio: ‘Ja o toj osobi ne želim govoriti’. Svejedno, otišla mu je na sprovod i njegovoj obitelji izrazila sućut.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Srecko Niketic/PIXSELL 

Ja sam bila njegova kći... Meni nitko nije izrazio sućut. Svaki put sam samo osjetila prazninu, svaki put u svakom tom trenutku ja sam u tom smislu ostala mala curica od 7 godina koja čeka poštara na ogradi i čeka da se tata javi… Mislim da je to meni jako puno pomoglo, da me je do te mjere očvrsnulo da sam kasnije bila otporna na sve udarce, jer što te više u životu može povrijediti od spoznaje da te vlastiti otac ne želi vidjeti?’, ispričala je.