Supruga kralja Charlesa III, kraljica Camilla, iza sebe ima brak s Andrewom Parkerom Bowlesom. U braku su bili od 1973. do 1995. i dobili dvoje djece – kćer i sina.

Andrew Parker Bowles i Camilla Parker Bowles bili su u braku
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Tko je sin kraljice Camille?

On je Tom Parker Bowles, rođen je 18. 12. 1974. i ima 48 godina. Tom je stručnjak za gastronomiju, kuhar i autor kuharica. Danas su on i njegova sestra Laura službeno dio kraljevske obitelji, no oboje se ne smatraju aristokracijom.

Camilla Parker Bowles s djecom
Profimedia 

Poznato je da je njihova majka Camilla često bila na udaru javnosti zbog toga što je Charlesu bila ljubavnica dok je on još bio u braku s princezom Dianom, no Tom nikad nije dopustio da mediji i ljudi pljuju po njegovoj majci.

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

Jednom je rekao kako je 'njegova majka otporna na metke' te da je ništa neće odvratiti od onoga što stvarno želi, a to je legitimna veza s princem Charlesom. Njegova izjava iznenadila je mnoge.

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

Što se tiče njegovog privatnog života, iza sebe ima propali brak sa Sarom Parker Bowles. Vjenčali su se 2005. nakon pet godina veze, a razveli su se 2018. godine. Imaju dvoje djece – kćer Lolu dobili su 2007., dok im je sin Freddie stigao 2010. godine.